1. Enviaments

En un plaç mig de 48 hores laborals des del moment de la compra. L’entrega sempre es realitza a la direcció d’enviament facilitada en la comanda. Aquesta direcció d’enviament pot ser diferent a la direcció de facturació. El cost d’enviament de la comanda es calcularà automaticament a l’hora de realitzar la comanda , el pas previ al pagament.

2. ¿Puedo cancelar la comanda?

És possible mentres que la comanda no hagi estat enviada al magatzem d’Espina de Ferro. Una vegada la comanda estigui a mans de l’empresa transportista, la comanda no es podrà cancelar i l’usuari haurà d’efectuar la devolució del producte exercint el seu dret de desestiment de la compra en un plaç màxim de 7 dies hàbils.
L’anulació de la compra només es pot fer efectiva a través de l’adreça electrònica web@espinadeferro.com

3. Devolucions

Et recomanem que no acceptis cap entrega en males condicions (caixa oberta, trencada, molla, etc.) En el cas que detectis que el paquest no està en condicions òptimes, l’empresa transportista ens informa de l’incidència i se’t farà arribar de nou la comanda.

Si malgrat tot, a l’obrir el paquet et dónes compte que la comanda no ha arribat en bones condicions contacta amb nosaltres a l’adreça electrònica web@espinadeferro.com abans d’un periòde de 5 dies hàbils des de el dia d’entrega.

En el cas que no es pogui substituir el producte, es reembolsarà integrament la quantitat pagada per a aquest producte.

Només acceptarem devolucions dins el termini de 5 dies hàbils desde el dia de l’entrega, que compleixin les següents condicions:

  • El producte ha d’està en l’estat, embalatge i etiquetat originals.
  • L’enviament s’efectuarà amb la mateixa caixa de cartró en la que ha rebut la comanda. En el suposat cas que no sigui possible amb la caixa original, l’usuari haurà de er la devolució en una caixa que garantitzi la protecció del contingut per tal que arribi en bones condicions.
  • S’ha d’incluir una còpia de la factura dins del paquet, indicant els productes retornats i el motiu de la devolució.

Després de revisar l’estat dels articles retornats, comunicarem a l’usuari si té dret a a la devolució de la quantitat abonada pels productes adquirits.

La devolució de l’import s’efectuarà en un termini màxim de 30 des des de la data que l’usuari va comunicar l’intenció de desistir i mitjançant el mateix mètode de pagament que l’usuari va escollir en el moment de realitzar la comanda.