1. Identificació de la web

El domicili de la web a efectes de notificacions i comunicacions és Carrer Migdia, 18 Baixos 08788 Vilanova del Camí Anoia (Barcelona) inscrita al Registre Mercantil de Barcelona nº1 VOLUM 46292 FOLI 119 FULL B 515514 amb el NIF: B66533936

2. Clàusula informativa

En nom de l’empresa tractem l’informació que ens facilita amb el fi de prestar-li el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conserverant mentres es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no es cedirant a tercers menys en els casos en què existeixi l’obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si Craft Beer Anoia SL estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les inexactes o sol·licitar la seva suspensió quan les dades ja no siguin necessàries.

Així mateix sol·licito la seva autorització per a oferir-li productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelitzar-lo com a client.

3.Drets de Propietat Intelectual i Industrial

Els drets de propietat intelectual i industrial sobre la web coneguda com a espinadeferro.com formen part d’Espina de Ferro ®.

Els drets de propietat intel·lectual sobre la pàgina comprenen el contingut de la mateixa, el seu disseny amb tots els elements que la integren i el codi font amb el qual està programada, i estan protegits d’acord amb la legislació espanyola i internacional relativa als drets d’autor .

4. Prohibició de reproducció de continguts

Es prohibeix expressament la reproducció o comunicació pública per qualsevol mitjà, total o parcial, dels continguts de la web espinadeferro.com Es prohibeix expressament la reproducció o comunicació pública per qualsevol mitjà, total o parcial, dels continguts de la web espinadeferro.com

5. Autorizació d'enllaços

Se autoriza a cualquier persona física o jurídica a establecer, en sus páginas o sitios web, enlaces a espinadeferro.com tanto a su página principal o índice como a cualquiera de las páginas de la web.

6. Exempció de responsabilitat de l'autor

S’autoritza a qualsevol persona física o jurídica a establir, a les seves pàgines o llocs web, enllaços a espinadeferro.com tant a la seva pàgina principal o índex com a qualsevol de les pàgines o seccions de la web espinadeferro.com

7. Acceptació de las condicions d'ús

Els autors d’espinadeferro.com no assumeixen cap tipus de responabilitat pel mal ús que els visitants de la web poden fer al contingut de la mateixa. De la mateixa manera, els autors de la web no assumeixen cap responsabilitat pels continguts, per l’incorrecte funcionament o per possibles danys derivats de les pàgines o webs enllaçades amb links desde espinadeferro.com. Els autors es reserven el dret de canviar sense previ avís el contingut de qualsevol de les pàgines o seccions de la web espinadeferro.com.

8. Protecció de dades

Garantitzem la confidencialitat de les seves dades d’acord amb la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de Diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal. BOE 14/12/1999 queden redactats en aquest avís legal.

9. Avís explícit

Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al comprador, banc emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes. A més, les següents activitats també estan prohibides explícitament: «Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys